Parfume - Find priser & tilbud på parfume til mænd og kvinder!

Nivea Parfumer |

 Vis kun: Kvinder Mænd
Navn Bedste pris Type Pris / ml. Forhandlere
k
Dry Comfort, 150 ml. 29,75 Deodorant Spray 0,20 1
k
Dry Comfort, 50 ml. - Deodorant Stick / Roll-On - 0
k
Fresh Natural, 50 ml. - Deodorant Stick / Roll-On - 0
k
Pearl & Beauty, 150 ml. - Deodorant Spray - 0
k
Pearl & Beauty, 50 ml. - Deodorant Stick / Roll-On - 0
m
Dry Impact, 150 ml. - Deodorant Spray - 0
m
Dry Impact, 50 ml. - Deodorant Stick / Roll-On - 0

Nivea er en international virksomhed på markedet inden for skønheds- og hudpleje produkter. Virksomheden er ejet af den tyske virksomhed Biersdrof, som blev grundlagt i 1911 i forbindelse med udviklingen af vand-i-olie princippet til hudcremer. Beiersdorf har mere end 125 års erfaring i plejeprodukter til skønhed og hud, hvilket giver virksomheden et ry for innovative produkter af høj kvalitet.

Det er vigtigt for Nivea, at forbrugerne er tilfredse med Niveas produkter, og derfor er virksomheden i løbende og tæt kontakt til forbrugerne, så Nivea har mulighed for at tilbyde innovative produkter. Dette medfører også, at forbrugerne og kunderne har tillid til Niveas produkter.

Dufte til mænd og kvinder

Nivea har en lang række duft produkter til både mænd og kvinder i form af roll-on deodoranter, almindelig deodoranter og aftershave til mænd. Produkterne til kvinder er f.eks. Dry Comfort, Pearl & Beauty, Double Effekt og Angel Star Hot. Produkterne fra Nivea til mænd er Coll Kick Roll-on, Dry Impact Roll-on, Frech Active og Silver Protect.

Fælles for flere af Niveas duftprodukter er, at de dufter meget frisk, og duften kan holde i mange timer, også selvom du har en varm og stressende arbejdsdag.

» Se alle Parfume Mærker!

Parfumer | Om os og privatlivspolitik | Parfumeallergi | T: (+45) 61 72 61 61 | E: info@ioosinternet.dk